Kommande Di.se blir mörkare, möblerar helt om

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nya Di.se har släppts i en privat förhandsvisning som MKSE.com tagit del av. Och visst innehåller den "största re-designen" sedan Di.se först såg dagens ljus vissa nyheter. Kommande Di.se blir mörkare än tidigare. Färgen svart dominerar grafiskt i både bakgrund och typsnitt. Det verkar som den mörkare av de rosa nyanserna strukits i nya färgpaletten. Nya fonter används också, BentonSansBlack från 1995. Anpassat för att fungera väl över flera olika enheter. Loggan har både fått flytta ned...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ugh svart bakgrund…
    Vista-flashbacks!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.