Kompanjoner.se släppt på LinkedIn-kopplad Drupal

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Rabash är klara med nya Drupal 7-sajten Kompanjoner.se. Sajten ska lanseras på Webcoast. Projektet har baserad på en idé från Coompanion Göteborg. Sajten ska hjälpa individer att annonsera efter personer som vill starta kooperativ eller på andra sätt samarbeta kring en affärsidé. Användare har möjlighet att registrera sig på sidan, samt att koppla ihop sin användarprofil med sitt LinkedIn-konto. Det är även möjligt att registrera sig anonymt. Inloggade användare kan själva skapa annonser, ta kontakt med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.