Konsultbolagen fortsätter ta andelar från reklambyråerna, lanserar nya erbjudanden

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trenden har pågått under hela året och konsultbolagens framfart gentemot reklamnätverken verkar inte avta. Skandalomsusade Sir Martin Sorrell från WPP fick t ex förra veckan i Cannes svara på frågor om hur han upplever hotet från främst Accenture men även Deloitte, PwC och Capgemini. "65 procent av alla marknadsförare har redan tagit delar av marknadsföringskompetensen inhouse för ökad snabbhet och transparens i leveransen." Säger Bill Duggan, SVP vid Association of National Advertisers. Samma siffror som IAB berättar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon