Konsulterna med gedigen EPiServer Commerce erfarenhet

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det är mer än 1,5 år sedan EPiServer tog över amerikanska MediaChase för att utöka det egna erbjudandet med den nödvändiga, integrerade e-handeln. Men produkten har inte fullt ut införlivats på  de sätt som många partners och kunder kunnat önska under tiden som gått. En EPiServer 7-integrerad version avtäcktes redan i början av november 2012 och kort därefter släpptes en väl hetsigt framtagen, "semifärdig" variant. Men en riktig, sammanslagen version... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin, Sogeti har även under året lanserat ny webshop på http://www.interwheel.se. Webshopen ligger bakom inloggning. En responsiv historia med EPi Commerce i kombination med CMS 6 R2 och tät integration till affärssystem.

  2. Vi på Capgemini har också ett starkt fokus på EPiServer Commerce. Vi har jobbat/jobbar med kunder som Duni, Navico, expertstöd i SITA och Egmont samt kunder som vi respektfullt inte namnger i enlighet med deras önskemål. Om man tar delaktighet i CTPn för Commerce som ett tecken på engagemang och driv på området så är vi med i den också.

  3. Hej Martin och tack för mästarkaffet på mässan!
    Vi på Circuit har sedan hösten 2012 knackat på en lösning tillsammans med Riksidrottsförbundet som automatiserar medlemsavgiftshanteringen för 3 miljoner svenskar. EPiServer Commerce ligger till grund för detta.

  4. Njae…Duni lämnade ju EPi Commerce för att bra tag sedan för att köra Askås istället…

  5. Starmind har i oktober 2014 begärts i konkurs enligt UC.

Leave a Comment