Krav på tillgänglighet inom digital service får Region Värmland handla upp nya plattformar

In Nyheter, Intranät, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Region Värmland ska bygga ett nytt intranät för att möta de krav som lagen om tillgänglighet ställer på digital offentlig service (DOS). Samt att regionen fått nya typer av uppdrag. Valet ska fallit på SiteVision CMS i kombination med Microsoft Dynamics 365. Det nya intranätet ska fokusera helt på medarbetarnas behov. Samt ge bättre service och stöd åt webbredaktörerna i deras arbete. "– Vi jämförde flera olika alternativ och var i slutändan eniga om att SiteVision...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon