Kreativa diskussioner med Consid om webb ledde till helt namnbyte, ny ID och digitalnärvaro

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid Communication står bakom ny varumärkesplattform, digital och traditionell grafisk identitet, webbplatsutveckling och UX i samband med att varumärket Leveriq introduceras till svenska marknaden.

Uppdraget ska börjat med en förfrågan om webbplats, men slutat diskussioner om kärnvärden, positioniering och dåvarande grafisk profil. Därefter kände båda parter att man behövde börja om från grunden och sätta en ny plattform för varumärket. En del i detta arbete blev även ett namnbyte.

Namnbytet och den nya grafiska profilen skulle kommunicera Leveriq och dess erbjudande men även bli en verktygslåda för all kommunikation som Leveriq själva tar fram.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hälften av Sitevision Awards 2022-finalisterna jobbar med Consid
The Early Bird. Nyheterna på MKSE.com är gratis och öppna. Ett tag.
En dag efter publicering låses nyheten in för våra registrerade medlemmar. Så bli medlem, eller återvänd ofta. Det går även att prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev som kommer ut varje vecka. Klicka här

Leveriq hette tidigare Kontorsutrustning AB, startade redan 1985 och har sedan grundandet fokuserat på att leverera effektiv kontorsteknik.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Mathem foodtech satsar på innovativ intranätapp av Consid och Sitevision
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss