Kristinehamn köper in mer Optimizely DXP Content Cloud av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IT- och kommunikationsföretaget Consid ska vidareutveckla Kristinehamns kommuns externa Optimizely CMS webbplats enligt ett nytt avtal.  Under det senaste året har stort fokus legat på att anpassa webbplatsen till det nya EU-direktivet om tillgänglighetskrav, som syftar till att öka tillgängligheten för besökarna. Samt hamna på Optimizely / Episerver DXP Content Cloud.

”-Vi har sedan tidigare ett givande partnerskap med Kristinehamns kommun och att vi får ett förnyat förtroende i två år känns fantastiskt roligt. Vi har inlett ett förnyelsearbete med webben och nu kommer vi att kunna växla upp ytterligare. Det är otroligt spännande att få vara med och digitalisera Kristinehamns kommun. Det är så mycket spännande som händer just nu, rent tekniskt, och det är tydligt att kommunen är med på tåget. Det är bra att vi finns på plats i Värmland och kan erbjuda expertis lokalt.”

Säger Christoffer Nilsson, kontorsansvarig för Consid i Karlstad.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Folkhälsomyndigheten släpper nytt på Optimizely CMS med Matomo

Nästa steg blir att fortsatt arbeta med tillgängligheten för besökarna. Consid kommer, som leverantör, att ansvara och hantera tjänster för förvaltning, support och utveckling av webbplatsen.