Kunden låter allmänheten designa om webben hos Claremont

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Att ha workshops, fokusgrupper och undersökningar gällande UX och design är vi vana vid. Men att via ett Eventbrite-evenemang bjuda in allmänheten för att göra samma sak är rätt vågat och nytt.Men det är just vad Claremont och användbarhetföreningen STIMDI iscensätter idag. Via det helt öppna eventet och workshopen "Ny design av STIMDIs hemsida" bjuds vem som helst in. "Inga förkunskaper krävs", nämner dessutom arrangörerna. På eventet ska det ske en workshop där UX:are "använder sina...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment