Kunderna som är live med Adobe Campaign automatisering

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I dessa online marketing tider är det många som intresserat sig för Adobes omfattande, och relativt kostsamma lösning inom personaliserad marketing automation och kampanjhantering, Adobe Campaign (tidigare Neolane). Gartner utsåg nyligen Adobe till ledare i den senaste ”Magic Quadrant for Multichannel Campaign Management" samt i årets "Gartner Magic Quadrant for Digital Marketing Hubs". Adobe Campaign projekt inkluderar både off- och online och kräver oftast en genomgående översyn av verksamheter, vilket tar tid och kräver insatser från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment