Kundunik B2B e-handel från Paul Hall på litium

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Paul Hall har lanserat en ny e-handelssajt på paulhall.se. Litiums plattform och B2B Accelerator används och förhoppningen är ökningar i ordervärde och förenklad service till kunderna.  Paul Hall är ett av 13 företag som ingår i Nyblomgruppen. B2B-e-handeln lockar med kampanjer, banners med olika teman och produkter. Registrerade kunder får extrafunktioner, som kundunika priser bakom inloggning, favoritlistor och kundunika produkter, exempelvis tryckta kartonger i kundanpassade format eller inslagningspapper med kundens profiltryck på. "– Genom webbutiken får våra kunder möjlighet att handla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment