Kurppa Hosk omdefinierar Dustin som bolag, kreativt och digitalt samarbete

In Nyheter, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I en molnbaserad värld krävs nya typer av partners inom hård- och mjukvara, resonerade Dustin och tog in kreativa partnern Kurppa Hosk. De fick i uppdrag att ta fram Dustins nya varumärkesstrategi, visuella identitet och digitala design. Dustins kärnverksamhet har förändrats och nya arbetssätt ska ha tillkommit. Bolaget ser sig själva som mer av en tjänstepartner idag än bara en återförsäljare av produkter. “Kurppa Hosks pragmatiska sätt att arbeta kombinerat med hög kompetens och lång erfarenhet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon