Kvar i Polopoly CMS under ett decennium

In Cloud / Förvaltning, Java, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Mitt mantra vid CMS-upphandlingskonsultation - eller offerförfrågningar: Ta god tid på er. Det val av CMS ni som kund nu tagit er tid att utvärdera och lära känna kan generera en minst sagt lång relation. Vare sig ni tror det eller ej kommer det ta tid innan konjunktur och verksamhetsprioriteringar ger en budget samt "rätt" stakeholders från verksamheten lyckas samla sig. Några exempel på det återfinns i Polopolys gamla pressmaterial. Några av följande kunder har i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja du har helt rätt och det stämmer bra med mina erfarenheter. Att byta CMS är ingen barnlek, speciellt inte om man gräver ner utvecklingstid för egna moduler och affärs- och processverktyg (vilket man ibland kan fundera på om de bör ligga i eller utanför CMS:et). Att flytta content är ofta lättare än att ändra processer och bygga om/bygga nya affärsverktyg. Jag tycker också att jag ser en trend där upphandlarna tröttnat på att olika system kommer och går och att man allt tydligare söker sig mot stabila marknadsledare för sajter där man har långsiktiga ambitioner, därför att man inte vill bli inlåst i ett system som dör sotdöden. Vilket ibland kan vara en nackdel för open source, vem minns idag Mambo liksom?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.