Laddar sajten längre än 2 sekunder lämnar 51% för konkurrent

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

I en ny undersökning har svenskarnas syn på laddtider 2013 drivits in. I "bredbandslandet" Sverige där många även är second screen / multi-screening användare tycks marginalerna på kort tid pressats ned väsentligt. Rådande trender som ubiquitous computing gör användare mindre trogna sina gamla varumärken och favorit e-handlare/sajter. Går det segt finns alternativen tillgängliga bara några klick bort: 70 % svarade att en svarstid bör vara under 2 sekunder. Av 70% som tyckte att en acceptabel svarstid...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Alla borde sitta ett tag med uppkopplingshastigheterna vi har här i Afrika :) Det tränar tålamodet – jag kommer säkert uppskatta de 100 Mbiten hemma när man kommer tillbaka.

  2. Bara resa med SJ eller få slut på 3G i USA får en att uppskatta “arbetsmiljön” i den svenska vardagen. Och där ligger inte Adlibris långt borta om Bokus laddar vad som upplevs för segt. Eller om utcheckflödet strular.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.