Laddar sajten längre än 2 sekunder lämnar 51% för konkurrent

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

I en ny undersökning har svenskarnas syn på laddtider 2013 drivits in. I "bredbandslandet" Sverige där många även är second screen / multi-screening användare tycks marginalerna på kort tid pressats ned väsentligt. Rådande trender som ubiquitous computing gör användare mindre trogna sina gamla varumärken och favorit e-handlare/sajter. Går det segt finns alternativen tillgängliga bara några klick bort: 70 % svarade att en svarstid bör vara under 2 sekunder. Av 70% som tyckte att en acceptabel svarstid...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Alla borde sitta ett tag med uppkopplingshastigheterna vi har här i Afrika :) Det tränar tålamodet – jag kommer säkert uppskatta de 100 Mbiten hemma när man kommer tillbaka.

  2. Bara resa med SJ eller få slut på 3G i USA får en att uppskatta “arbetsmiljön” i den svenska vardagen. Och där ligger inte Adlibris långt borta om Bokus laddar vad som upplevs för segt. Eller om utcheckflödet strular.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.