Lade just Sandvik $185 000 på egna .com-alterativet .sandvik?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sandvik och NetRelations startar året med domännamnsköp och toppdomän-strategier. Tydligen har industrikoncernen så pass många egna domäner att det finns ekonomi i att skapa sin egen TLD (top level domain), eller gTLDs (generic) som de kallas. I dagarna öppnade .sandvik upp. Sandvik.com kommer framöver istället länkas till första sajten home.sandvik. Nu återstår bara att utbilda tusentals kunder om att de inte längre ska skriva in .com eller .se. Något .com alternativen .co, .biz och .info haft förtvivlat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment