Läkemedelsvärlden satsar på paywall och Drupal CMS

In Drupal, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Även Läkemedelsvärlden (LmV) väljer Drupal när den nya sajten lanseras. Det är en nyhetssajt med Views, Blocks, OpenX och delvis paywallat innehåll som göms bakom inloggning (LmV PLUS). Det är även polls, öppen kommentering, olika typer av listor och bloggsektion. LmV har även satsat på en hel läkemedelssektion. Men paywallade lösningen bjuder inte direkt på någon innovation kring konvertering av betalande läsare. Det är en e-postadress som måste klickas för att få kontamt med någon och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment