Lancome PWA vinner tillbaka varukorgar, ökar köpkonverteringen med 17 procent

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

L'Oréal Luxury Products varumärket Lancôme har blivit ett av den digitala jättegruppen L'Oréals främsta pilotprojekt och satsningar inom "perf", performance och PWA. Det med ett väldigt tidigt initiativ inom nativestödd e-handel och att utnyttja stöd som Service Workers tidigt. Nu har satsningen faktiskt mer än ett år på nacken och flera intressanta mätetal börjar komma in från Lancômes e-handel och mobila PWA webbar. Efter lanseringen redan 2016/2017 ska Lancômes PWA åtnjutit en 17 procent ökad konvertering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon