Land.se släpps i beta av Söderhavet och tre andra byråer

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Söderhavet är stolta över sprillans nya släppet Land.se beta på WordPress. Den första versionen av nya Land.se ska bearbetas tillsammans med läsarna, eller användarna som teamet bakom föredrar att kalla dem.

LRF Media, ett av Sveriges största mediahus, med ett tjugotal titlar i portföljen, sägs stå inför en genomgripande digital transformation. Ett första steg i det var en ny digital publikation, som ska representera flytten och ”föryngringen”.

0st
versioner av land.se släpps under 2015

Land.se är en bred vertikal, som med en mix av opinion, inspiration och tips ska vara hela landets röst i ett alltmer storstadsorienterad mediabransch.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AKQA toppar som mest lönsam svensk digitalbyrå

Det nya konceptet ska attrahera en ny målgrupp och inkluderande kittla den befintliga målgruppen. Värme, äkthet, stolthet för det lantliga, innovativt, bubblande, inkluderande. Inspirerat av de bästa digitala publikationerna, med en känsla för rötterna.

Socialt är viktigt i kommande Land.se. En socialt delade artikel är den vanligaste ingången till sajten, därför ska läsupplevelsen även vara trevlig och avskalad där.

Inblandade i projektet är även Äventyret, datajournalistbyrån J++ och teknikbyrån Fröjd.

Under året kommer minst två nya versioner, uppdaterade och med ännu fler funktioner att sjösättas.

Leave a Comment