Land.se släpps i beta av Söderhavet och tre andra byråer

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Söderhavet är stolta över sprillans nya släppet Land.se beta på WordPress. Den första versionen av nya Land.se ska bearbetas tillsammans med läsarna, eller användarna som teamet bakom föredrar att kalla dem. LRF Media, ett av Sveriges största mediahus, med ett tjugotal titlar i portföljen, sägs stå inför en genomgripande digital transformation. Ett första steg i det var en ny digital publikation, som ska representera flytten och "föryngringen". Land.se är en bred vertikal, som med en mix av opinion,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.