Landets bäst byggda webbplatser inom Offentlig sektor och organisation

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nominerade inom MKSE Digital Excellence Award 2016 inom kategorin Offentlig sektor och organisation är: ATG med Atg.se. En skräddarsydd lösning framtagen inhouse. Byggnads med Byggnads.se. En Episerver webb framtagen av Meridium. Nacka kommun med Nacka.se. En SharePoint webb framtagen av NetRelations. Pensionsmyndigheten med Pensionsmyndigheten.se. En  Adobe Experience Manager framtagen inhouse. Scouterna med Scouterna.se. En WordPress webb framtagen av Triggerfish. ST med ST.org. En Drupal webb framtagen av Wunderkraut. Stim med Stim.se. En Drupal webb framtagen av SthlmConnection. Här...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Liten rättelse. Vi på NetRelations har inte tagit fram nuvarande nacka.se baserad på SharePoint. Däremot jobbar vi med att ta fram en ny vansinnigt bra, modern och snabb lösning baserad på Episerver åt dem… :-)

  2. Och en rättelse till. Pensionsmyndigheten rullar på SiteVision (fortfarande) och inte Adobe.

Leave a Comment