Landshypotek Bank köper in helt digital låneansökan från Limetta

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tidigare i vår sjösattes Limettas nya samarbete och kundprojekt tillsammans med Landshypotek Bank. Limetta berättar att de är stolta över att fått skapa vad som kallas Sveriges första helt digitala låneansökan. Samarbetet startade då Landshypotek Bank sökte en ny UX, design och frontendutvecklingspartner när de gav sig in på en helt ny marknad - bolån till privatpersoner. Det nya låneflödet skulle inte bara vara enkelt, det skulle även kännas omtänksamt och pålitligt. Värdeorden: tryggt, säkert och enkelt genomsyrade allt arbete. Kunderna autentiseras med hjälp av BankID och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon