Landstinget i Jönköpings län vidtar åtgärder mot CMS-leverantör

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

IT i vården rapporterar att intranätet både totalhaverat samt orsakat "långa laddningstider" som lett till att anställda inte kunnat utföra sitt jobb. Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig med en röst i YABA 2010! Krav har ställts att landstingsdirektören Agneta Jansmyr ska "vidta åtgärder". Landstinget i Jönköpings län med sajterna under LJ.se ligger sedan några år tillbaka på en java-baserad JavaServer Faces-lösning. Landstinget i Jönköpings län är även en EPiServer CMS kund. Med många... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej Martin

  Landstinget i Jönköping är inte kund till EPiServer. Hoppas dock att de kommer till rätta med problemet med webbplatsen.

  Mvh
  Maria Wasing
  Marknadschef EPiServer

 2. Hej Martin

  Driftproblemen i intranätet har inget med vårat CMS-system att göra. Intranätet har heller inte ”totalhavererat” som du skriver. Om du inte hinner kontrollera fakta innan du publicerar en nyhet kan du väl låta bli att skriva. Din trovärdighet blir inte speciellt hög.

  Sven-Åke Svensson
  Landstinget i Jönköpings län

 3. Hej Sven-Åke, här fabriceras inga termer, ordet kom från IDG-ursprungsartikeln jag gjorde en rewrite på. Inte CMS:ets fel? Ett haveris ursprung kan ha många bidragande orsaker. Och jag bloggar alltid om vilka CMS-val företagen/organisationerna i artikeln gjort, som ett tillägg och för egen logg.

 4. Hej Martin

  har letat ordentligt i våra system, men Tenhults Naturbruksgymnasium är inte registerarde som en av våra kunder. Men skulle det mot förmodan vara så att de använder EPiServer är de hjärtligt välkomna att höra av sig om de behöver hjälp.
  Mvh
  Maria Wasing

Leave a Comment