Landstinget i Jönköpings län vidtar åtgärder mot CMS-leverantör

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

IT i vården rapporterar att intranätet både totalhaverat samt orsakat ”långa laddningstider” som lett till att anställda inte kunnat utföra sitt jobb.


Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig med en röst i YABA 2010!

Krav har ställts att landstingsdirektören Agneta Jansmyr ska ”vidta åtgärder”.

Landstinget i Jönköpings län med sajterna under LJ.se ligger sedan några år tillbaka på en java-baserad JavaServer Faces-lösning. Landstinget i Jönköpings län är även en EPiServer CMS kund.

Med många och tongivande kunder kommer mycket ansvar. Speciellt inom vården. Det är oklart vilken LJ.se-förvaltningspartnern, om någon, är.

Kommentarer

 1. Hej Martin

  Landstinget i Jönköping är inte kund till EPiServer. Hoppas dock att de kommer till rätta med problemet med webbplatsen.

  Mvh
  Maria Wasing
  Marknadschef EPiServer

 2. Hej Martin

  Driftproblemen i intranätet har inget med vårat CMS-system att göra. Intranätet har heller inte ”totalhavererat” som du skriver. Om du inte hinner kontrollera fakta innan du publicerar en nyhet kan du väl låta bli att skriva. Din trovärdighet blir inte speciellt hög.

  Sven-Åke Svensson
  Landstinget i Jönköpings län

 3. Hej Sven-Åke, här fabriceras inga termer, ordet kom från IDG-ursprungsartikeln jag gjorde en rewrite på. Inte CMS:ets fel? Ett haveris ursprung kan ha många bidragande orsaker. Och jag bloggar alltid om vilka CMS-val företagen/organisationerna i artikeln gjort, som ett tillägg och för egen logg.

 4. Hej Martin

  har letat ordentligt i våra system, men Tenhults Naturbruksgymnasium är inte registerarde som en av våra kunder. Men skulle det mot förmodan vara så att de använder EPiServer är de hjärtligt välkomna att höra av sig om de behöver hjälp.
  Mvh
  Maria Wasing

Leave a Comment