EPiServer 7.5, javaServer Faces, jsf, Landstinget i Jönköpings län, vidta åtgärder Java, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver

Landstinget i Jönköpings län vidtar åtgärder mot CMS-leverantör

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

IT i vården rapporterar att intranätet både totalhaverat samt orsakat "långa laddningstider" som lett till att anställda inte kunnat utföra sitt jobb. Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig med en röst i YABA 2010! Krav har ställts att landstingsdirektören Agneta Jansmyr ska "vidta åtgärder". Landstinget i Jönköpings län med sajterna under LJ.se ligger sedan några år tillbaka på en java-baserad JavaServer Faces-lösning. Landstinget i Jönköpings län är även en EPiServer CMS kund. Med många...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej Martin

  Landstinget i Jönköping är inte kund till EPiServer. Hoppas dock att de kommer till rätta med problemet med webbplatsen.

  Mvh
  Maria Wasing
  Marknadschef EPiServer

 2. Hej Martin

  Driftproblemen i intranätet har inget med vårat CMS-system att göra. Intranätet har heller inte “totalhavererat” som du skriver. Om du inte hinner kontrollera fakta innan du publicerar en nyhet kan du väl låta bli att skriva. Din trovärdighet blir inte speciellt hög.

  Sven-Åke Svensson
  Landstinget i Jönköpings län

 3. Hej Sven-Åke, här fabriceras inga termer, ordet kom från IDG-ursprungsartikeln jag gjorde en rewrite på. Inte CMS:ets fel? Ett haveris ursprung kan ha många bidragande orsaker. Och jag bloggar alltid om vilka CMS-val företagen/organisationerna i artikeln gjort, som ett tillägg och för egen logg.

 4. Hej Martin

  har letat ordentligt i våra system, men Tenhults Naturbruksgymnasium är inte registerarde som en av våra kunder. Men skulle det mot förmodan vara så att de använder EPiServer är de hjärtligt välkomna att höra av sig om de behöver hjälp.
  Mvh
  Maria Wasing

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.