Länna Möbler, Elodie Details och Childrens House handlar upp ny e-handelspartner

In E-handel, litium, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Motillo berättar att tre nya e-handelskunder anslutit till bolaget i höst. Det är Länna Möbler (tidigare en referens till Star Republic), Elodie Details AB (även tidigare en Litium användare) och Childrens House (Litium och Nosto användare).

Som e-handelspartner ska Motillo hjälpa de nya tre kunderna med olika typer av strategisk e-handelskompetens samt teknisk utveckling både back- och frontend för deras molnbaserade Optimizely/Episerver och Litium-plattformar. Länna Möblers lösning är även integrerad medDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbyrån uppdaterar egen Contentful headless närvaro


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon