Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Bank väljer Consid som ny digitalpartner

In iPhone, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som vi skrivit om tidigare i höst har Länsförsäkringar mycket på gång digitalt. De har både sjösatt nya Marketing Automation projekt för att bli datadrivna och kundinsikt-orienterade samt har i dagarna släppt en helt ny Länsförsäkringar app. Nu berättar Consid berättar att de vunnit Länsförsäkringars stora digitala ramavtal som innefattar både Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Bank. Uppdraget är på upp till fem år och är helt rikstäckande. Uppdraget ska bemannas från flertalet av Consids 19 kontor med omkring 1000 medarbetare runt om i landet.

”– Vi är otroligt stolta och glada över att Länsförsäkringar fortsätter ge oss förtroende de närmaste åren. Våra konsulter kommer göra sitt allra yttersta för att leverera slående resultat även denna gång.”

Säger Karl Altenstam, Regional säljansvarig för Stockholm. I pitchen har en ny arbetsprocess skapats för att effektivisera och skapa tydliga förutsättningar för leverantören, dessa kallar Länsförsäkringar AB för Tier1 och Tier2. Länsförsäkringar har även ett starkt inhouse team som ska samarbeta med Consid.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Möbeltillverkaren Unico Store tar fram ny digital och growth strategi med Consid

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss