Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Bank väljer Consid som ny digitalpartner

In iPhone, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som vi skrivit om tidigare i höst har Länsförsäkringar mycket på gång digitalt. De har både sjösatt nya Marketing Automation projekt för att bli datadrivna och kundinsikt-orienterade samt har i dagarna släppt en helt ny Länsförsäkringar app. Nu berättar Consid berättar att de vunnit Länsförsäkringars stora digitala ramavtal som innefattar både Länsförsäkringar och Länsförsäkringar Bank. Uppdraget är på upp till fem år och är helt rikstäckande. Uppdraget ska bemannas från flertalet av Consids 19 kontor med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon