Lantmännen släppt på EPiServer med SiteSeeker av Logica

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Lantmannen.com har släppts i en ny version. På EPiServer CMS samt en ny SiteSeeker sökmotor med Auto Suggest.

Det blev knappt grafiska, mindre dropdowns för olika målgruppsval i topp, en Youtube som startsidepuff (den engelska varianten har istället en flash i ensam toppuff), en Aktuellt-lista, populära sökord presenterade som taggar på startsidan med pressmeddelande under det samt ett Twitter-flöde med tre tweets på startsidan.

Sökningen är trevlig med både antal resultat samt klustringar. Även footern fungerar med mindre bilder på välkända varumärken.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Swecon och Lantmännen köper in ny B2B e-handel på Optimizely Commerce av Columbus

Men för att vara ärlig känns åtminstone startsideupprättningen befriad från en kreativ helhetstanke. Mycket känns inkastat utan en riktig tanke om placering och kontext.

Logica står bakom det övergripande ansvaret för produktionen.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Lantmännen släppt på EPiServer med SiteSeeker av Logica | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Logica står för implementationen, inte koncept eller design. Dessutom släpptes samtidigt lantmannen.se samtidigt som är en helt fristående site från .com.

Leave a Comment