Lantmännen släppt på EPiServer med SiteSeeker av Logica

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Lantmannen.com har släppts i en ny version. På EPiServer CMS samt en ny SiteSeeker sökmotor med Auto Suggest. Det blev knappt grafiska, mindre dropdowns för olika målgruppsval i topp, en Youtube som startsidepuff (den engelska varianten har istället en flash i ensam toppuff), en Aktuellt-lista, populära sökord presenterade som taggar på startsidan med pressmeddelande under det samt ett Twitter-flöde med tre tweets på startsidan. Sökningen är trevlig med både antal resultat samt klustringar. Även footern fungerar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Lantmännen släppt på EPiServer med SiteSeeker av Logica | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Logica står för implementationen, inte koncept eller design. Dessutom släpptes samtidigt lantmannen.se samtidigt som är en helt fristående site från .com.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.