Lärarförbundet Lärarnas Nyheter släppt på Drupal CMS av Cybercom

In Drupal, Nyheter, Open source PHP, Sökmotor by edenstrom4 Comments

För ett tag sedan släpptes en av landets största tidningssajter på Drupal CMS. Implementerad av Cybercom och med design av Daytona. Lärarnas Nyheter Lararnasnyheter.se av Lärarförbundet (själva på en Lotus Notes lösing) ståtar med: 13 Drupal-teman för de olika Lärarförbundet tidningstitlarna Radannons/e-handelslösning med Paypal Platsannonssystem Annonssystem baserat på Open X Kommentering av nyheter med oAuth Google, Facebook och OpenID via RPXNow Stort sökbart arkiv i Solr Search Twingly mest bloggade med stöd för externa bloggar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Lärarförbundet Lärarnas Nyheter släppt på Drupal CMS av Cybercom | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Med laddningstider på 12 sek måste Cybercom vara riktigt nöjda? Var är kritiken, Martin?

  3. Hej SwedenDesign. Enligt MKSE släpptes Medievärldens nuvarande design i mars 2010. Designleveransen till Lärarnas Nyheter gjorde vi under hösten 2009. Att vi skulle ha sneglat på dem är alltså osannolikt.

    Jag kan för övrigt tillägga att Daytonas projekt för Lärarnas Nyheter handlade om strategi, koncept, design och gränsnittsutveckling samt diverse plattformsval.

Leave a Comment