Ledande arrangör av evenemangsresor bygger WooCommerce e-handel

In Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Philip Saltskog från Tankbar tipsar om deras senaste release. Det är för Sveriges ledande arrangör av evenemangsresor som bytt namn och lanserat en ny webbplats på WooCommerce e-handel och WordPress. Nöjesresor.se erbjuder sina kunder direktbokningar till samtliga evenemangspaket. På den nya hemsidan som nyligen lanserats, finns de bästa paketerbjudanden till bland annat musikaler och idrottsevenemang. Kunderna kan även uppgradera sina evenemangsresor genom exempelvis hotell eller tillval som middagspaket. Just uppgraderingen verkar vara det främsta konverteringsmålet med den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon