Ledande möbelföretag väljer Optimizely efter upphandling

In Cloud / Förvaltning, CXM, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Optimizely berättar de har en ny kund nu i juli i svenska Nordic Room Improvement AB. Företaget har just lanserat sin nya produktwebb i för välkända utemöbelsvarumärket Jabo. Jabo kallar sig experter på allt för nordiska utemiljöer. JABO omsätter idag runt 100 Mkr och fick sina nya ägare för sex år sedan. Sajten är levererad av Optimizelys mångåriga partner på CGI (som lyckats hålla egna Episerverenheten intakt trots vissa utmaningar under 10-talets senare hälft) och återfinns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon