Ledaren inom torkskåp väljer Ninetech, lanserar musiksatt webb

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nimo-Verken, globalt ledande inom torkskåp, har valt Ninetech som ny helhetspartner inom det digitala. Först ut är att de båda tillsammans ska utveckla sin digitala affärsplattform. Samarbetet inleddes i december med att en kundresekarta och service blueprint skapades. Därmed togs en helhetsbild över behoven och möjligheterna framåt ur ett kundsperspektiv fram. Följt av ett antal designprototyper via workshops med både Ninetech och Nimo-Verken. Det ledde tydligen till synen på att musik behövdes på sajten. Allt på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon