lemoon erbjuder video tillsammans med Picsearch

In lemoon, Nyheter by edenstromLämna en kommentar

lemoon med VD Gunnar Nordström berättar att de börjat samarbeta med relativt välkända svenska startup'en (är de fortfarande en startup efter nio år?) Picsearch. lemoon uppdateringen går ut på att det Microsoftbaserade CMS:et får ett videotillägg som ska möjliggöra snabb och enkel videohantering. Videos blir i flashformat och får en "Powered by Picsearch" vid högerklick. Inte riktigt Picsearchs kärnverksamhet. Det måste vara bandbredden samt spelaren lemoon vill åt. Lösningen är med andra ord snarlik vad Streamio...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.