Jerlov, lemoon, pret, Way2IT Drupal, lemoon, Nyheter

lemoon och Jerlov bakom Pret.se

In Drupal, lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Gustav Jonsson på lemoon i Malmö berättar att de jobbar på modehuset Pret med nya sajterna under Pret.se. Jerlov reklambyrå ansvarar för den kommande designen på sajten och samarbetar med lemoon och Way2IT i utvecklingsarbetet. Totalt planeras fyra olika webbplatser för Prets olika varumärken. Lansering senare i vår. lemoon, Skapa och Incentive håller även i seminarier. Torsdagen den 5:e mars på Världskulturmuseet i Göteborg ska det pratas webbtrender över en frukost....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Glömde att nämna häromdagen att Way2IT (www.way2it.com) finns med och utvecklar sajterna i lemoon. Produktionsbolaget ska såklart också få sin plats i solen :)

  2. Glömde att nämna häromdagen att Way2IT (www.way2it.com) finns med och utvecklar sajterna i lemoon. Produktionsbolaget ska såklart också få sin plats i solen :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.