lemoon och Jerlov bakom Pret.se

In Drupal, lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Gustav Jonsson på lemoon i Malmö berättar att de jobbar på modehuset Pret med nya sajterna under Pret.se. Jerlov reklambyrå ansvarar för den kommande designen på sajten och samarbetar med lemoon och Way2IT i utvecklingsarbetet. Totalt planeras fyra olika webbplatser för Prets olika varumärken. Lansering senare i vår. lemoon, Skapa och Incentive håller även i seminarier. Torsdagen den 5:e mars på Världskulturmuseet i Göteborg ska det pratas webbtrender över en frukost....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Glömde att nämna häromdagen att Way2IT (www.way2it.com) finns med och utvecklar sajterna i lemoon. Produktionsbolaget ska såklart också få sin plats i solen :)

  2. Glömde att nämna häromdagen att Way2IT (www.way2it.com) finns med och utvecklar sajterna i lemoon. Produktionsbolaget ska såklart också få sin plats i solen :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.