lemoon och Jerlov bakom Pret.se

In Drupal, lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Gustav Jonsson på lemoon i Malmö berättar att de jobbar på modehuset Pret med nya sajterna under Pret.se. Jerlov reklambyrå ansvarar för den kommande designen på sajten och samarbetar med lemoon och Way2IT i utvecklingsarbetet. Totalt planeras fyra olika webbplatser för Prets olika varumärken. Lansering senare i vår. lemoon, Skapa och Incentive håller även i seminarier. Torsdagen den 5:e mars på Världskulturmuseet i Göteborg ska det pratas webbtrender över en frukost.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Glömde att nämna häromdagen att Way2IT (www.way2it.com) finns med och utvecklar sajterna i lemoon. Produktionsbolaget ska såklart också få sin plats i solen :)

  2. Glömde att nämna häromdagen att Way2IT (www.way2it.com) finns med och utvecklar sajterna i lemoon. Produktionsbolaget ska såklart också få sin plats i solen :)

Leave a Comment