Lexicon.se öppnar ny EPiServer e-handel och webb av Agents

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Agents står bakom ny digital identitet för Lexicon gruppen. Bolaget kallar sig Sveriges största kunskapsleverantör och jobbar inom 20 olika områden. Lexicon har verkat sedan 1975.Lexicon har sedan ett tag tillbaka en ny responsiv webbplattform som fokuserar på att konvertera besökare till leads samt som ska marknadsföra bolaget och hantera all företagsinformation. Uppdraget innhöll online strategi med lead generation, teknisk plattform och EPiServer CMS samt integrated Bespoke back office och e-handel....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment