Lindex erbjuder OpenAI Copilot-stöd till butikspersonal

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Microsoft-fokuserade Xenit, som historiskt är partner inom Microsoft Modern Work samt Infrastructure / Azure Solutions, är bland de första svenska aktörerna att släppa ett nytt OpenAI GPT-4 stöd för retail och butik. Xenit har tidigare släppt olika typer av modern workplace /Teams lösningar för t ex Afry, Capio och Nelly men det är Lindex som bygger ett första eget AI-stöd för butikspersonal i Lindex Copilot.

0 st
medarbetare har AI bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Florian Westerdahl, CTO Lindex IT, har tidigare även köpt in NetScaler SDX från Citrix av partnern för egna e-handelsproduktionsmiljön.

Det är en prompt med dialog från AI kring de vanligaste frågorna butikspersonal kan ha på daglig basis. Lindex Copilot är byggd i Azure OpenAI. Lindex bli troligtvis först ut i Sverige med AI-projekt för detaljhandeln.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado passerar 300 anställda, Åkerberg och Barnekows planer framöver