Linkedin experter redo att hoppa in i ditt Excel-dokument

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Microsoft betalar 215,2 mdr SEK för Linkedin. Och det kan bli "Microsoft-gemets" comeback som gör att Microsofts VD Satya Nadellas affär till slut blir lönsam. Microsoft planerar nämligen att använda all data ifrån Linkedin direkt i olika delar av sitt Office 365 paket. Efter tre misslyckade försök att skapa en formel i Excel så erbjuds 2-3 stycken Excel-experter som för en enkel penning står redo hoppa in i ditt dokument och slutföra uppgiften. Hoppas bara de inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment