Linkoping.se Next Generation för 1,5 Mkr snart live i regi av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid har fått i uppdrag att ta fram nya Linkoping.se. Ett Episerver projekt som gått under Star Trek-klingande namnet Linkoping.se Next Generation. Enligt ett tilläggsanslag daterat 1/6 2015 fick projektet ett takpris att som mest kosta 1,5 Mkr för kommunmedborgarna (under 2015-2016).  Allt ligger kvar på den Episerver man tog över från Sogeti. De uppdaterade senast webben 2009. Webbplatsen är skapad med en informationsstruktur som utgår från Funkas kommunstruktur "Funkaboda.se 3.0". Som i sin tur tar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment