Lisa Elmqvist satsar på Drupal Commerce, för mycket modularitet

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fisk- och skaldjursbutiken Lisa Elmqvist i Östermalms Saluhall satsar på en egen e-handel. Drupal och Drupal Commerce satsningen ska nå en bredare kundmassa över hela Sverige och Europa. Awave står bakom produktionen. Mycket känns tyvärr daterat. Det blir i detta fall påtagligt hur långt efter Drupal, med externa modulen Commerce, är från CMS-kollegor som WordPress och EPiServers som länge kunnat visa upp en mer integrerad e-handel. Varukorgen kräver reload och den e-handelsviktiga sökningen är förvisso försedd med autocomplete, men fiskkunder som råkar trycka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment