Litium vann Familjeapoteket e-handel och CMS

In Check out/Kassasystem, Drupal, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tydligen slog Mathias Bransmos Litium ut 7 andra CMS-leverantörer när de vann upphandlingen av CMS, e-handel och köpebeteendeanalys till Familjeapoteket. Ingen jättenyhet. Litium råkade skvallra om sin pilotkundsaffär för MKSE redan i november. Vilket kan ge en bild om implementationstid för liknande uppdrag. Familjeapoteket säljer vårdprodukter online och ger råd av experter inom hälsa och egenvård. Den kommande e-handeln ska även sälja av receptbelagda läkemedel när avregleringen av apoteksmonopolet är klar. Litiums helhetskoncept med ett kombinerat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.