Live stream från DrupalCon i Chicago, Microsoft IE6-ursäktar sig

In Drupal, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Brightcove kommer täcka stora DrupalCon i Chicago den 7-10:e mars 2011. Keynotes och vissa andra Drupal-framträdanden kommer strömmas live i bra kvalitet för oss som blev kvar i Sverige. Dries Buytaert går live strax. Eventet är omtalat och något Drupal-Sverige väntat på. Så många från den svenska scenen (NodeOne, Happiness m fl) finns redan på plats, incheckade i det helabbonerade hotellet (Sheraton, under dagarna kallat "Drupal Tower"). Drupal- och WordPress-älskande Microsoft finns även på plats och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment