Livrustkammaren, Skoklosters slott och Hallwylska museet live på Drupal

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Ottoboni hakar på museitrenden - och Drupal-trenden (!) då de släpper Livrustkammarens nya sajter på Drupal 7 CMS. Det handlar om livrustkammaren.se, skoklostersslott.se och hallwylskamuseet.se. Skolan Hyper Island ska pro-bono gjort första utkastet på ide och design, något som Ottoboni sedan finputsade. De tar hjälp av Cybercom för Drupal-utvecklingen och anpassning till 960.gs. Sajterna får se dagens ljus på samma platta, och mycket snarlika design. Ottoboni har tidigare gjort... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Fast det är Cybercom som står bakom tekniken även denna gång: http://www.cybercom.com/News/Press-releases/Cybercom-gives-new-life-to-the-Royal-Armoury/

    /Hälsningar från en av utvecklarna ;)

Leave a Comment