Ljungby Kommun nöjda med 80 000 sidvisningar på ny Episerver

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sigma IT Consulting står bakom en ny Episerver för Ljungby Kommun. Den nya webbplatsen ska vara en självklar nyhets- och informationskanal för kommunens invånare. Dessutom ska den underlätta kommunens kommunikation och interaktion med medborgarna. "–Vi är mycket nöjda med vår nya webb och samarbetet med Sigma. Vår webbplats har i snitt 80 000 sidvisningar i månaden. Det senaste året har andelen besökare från mobila enheter blivit fler än från datorer. Med denna webbplats kan vi möta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.