Lofsangruppen köper in Drupal, WordPress, Drupal Commerce och appar

In Drupal, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

UnderstandIT har ökat takten som aktiv leverantör på svenska Drupal-scenen. De har tagit fram flera större lösningar på sistone och en av de senare är app- och webbgruppuppdraget för Lofsan gruppen.Lofsangruppen vill erbjuda Sveriges mest kompletta online-team inom träning, rehabilitering och kostrådgivning. Lofsangruppens coachingkoncept bygger på en digital plattform som de hoppas ska vara smidig, tillgänglig och enkel att använda. Appen ska ge kunder både möjlighet att utföra sin träning på rätt sätt enligt upplagd plan och sedan löpande kommunicera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.