Logica och TeliaSonera lyckades inte hålla SL.se vid liv i snöstormen

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Även i sluttampen misslyckas Logica med driften av .NET / custom-bygget SL.se (som en gång i tiden varit en EPiServer version 4.61). Mitt i snöstormen slogs sajten ut på nytt pga. kapacitetsbrist. Ett stort misslyckande. Kriswebben har aktiverats. EDB väntas ta över driften inom kort skriver CS. Update: Tydligen ska felet ligga hos TeliaSonera, enligt Logica. Inte vad Logica behövde, med Vården på webben-debalét färskt i minne. Hoppas det går bättre med nya EPiServer / driftkunden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det verkar vara dags att uppdatera detta blogginlägg.
    Se CS-artikeln som du länkar till

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.