edb, EPiServer 7.5, logica, sl.se Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter

Logica strax klara med nya SL.se på EPiServer

In Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Nya SL.se är ett inhouseprojekt med resurskonsulter, dels från Logica och dels från Ciber.

Sedan tredje kvartalet 2009 har konsulter från bl a Logica jobbat med att producera nya SL.se på en EPiServer CMS 6 med HTML5 stöd.

edb, EPiServer 7.5, logica, sl.se Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter

En het potatis, inte minst sedan driftkollegorna på Logicas rykte är något som bara kan bli bättre. Minst sagt. Sajten gick helt på knäna (se bild) under de kallaste månaderna i år. För ett tag sedan åtgärdade SL leverantörsstrulet med att ta in EDB som ersättande nät- och serverdriftansvarig. Även New Wave har haft synpunkter på Logicas leveranser.

Vi har mer på samma ämne:  Efter ett års projekttid går nya Scandinavian Photo live på prestandamaxad Episerver e-handel

Men nu skiner solen och SL passar på att rida på det glada humöret inom kollektivtrafiken.

edb, EPiServer 7.5, logica, sl.se Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter

Go/no go-beslut om nya SL.se sker under dagen, får MKSE.com veta. Höll ögonen öppna. Gamla SL.se på EPiServer version 4.61 med en hel del .NET/övrigt-custom byggdes även den av Logica. Året var 2007.

Kommentarer

  1. Gammal artikeln, men i skrivande stund (16 juli) är sl´s sida paj igen. Ett meddelande “Det här är gamla sl.se Den här webbplatsen uppdateras inte längre. Den är ersatt av en ny sl.se. ” med en länk till …. samma http://www.sl.se =( Har alla semester på Logica? Sommarjobbare? Kom igen …

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.