Logica strax klara med nya SL.se på EPiServer

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Nya SL.se är ett inhouseprojekt med resurskonsulter, dels från Logica och dels från Ciber. Sedan tredje kvartalet 2009 har konsulter från bl a Logica jobbat med att producera nya SL.se på en EPiServer CMS 6 med HTML5 stöd. En het potatis, inte minst sedan driftkollegorna på Logicas rykte är något som bara kan bli bättre. Minst sagt. Sajten gick helt på knäna (se bild) under de kallaste månaderna i... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Gammal artikeln, men i skrivande stund (16 juli) är sl´s sida paj igen. Ett meddelande ”Det här är gamla sl.se Den här webbplatsen uppdateras inte längre. Den är ersatt av en ny sl.se. ” med en länk till …. samma http://www.sl.se =( Har alla semester på Logica? Sommarjobbare? Kom igen …

Leave a Comment