Löshårsföretaget byter e-handelssystem, nu på WooCommerce

In E-handel, Nyheter, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress WooCommerce e-handelsfokuserade konsulten Redkite berättar om en del nya kunder som lämnat tidigare lösningar för att gå in i WordPress Automattics ekosystem inför 2020.

En av dessa är löshårdsförsäljaren Swedish Natural. De hade tidigare e-handel i annat system men än numera ägare av bokningsplattform samt digital butik i WooCommerce.

Målsättningen var att modernisera den tidigare e-handeln med en ny design, samt att bidra till ett smidigare arbetssätt. Swedish Natural ville ha bättre kontroll att själva uppdatera och få en förenklad arbetsprocess. Målsättningen var också att effektivt implementera kopplingar mellan affärssystem och lagerhanteringssystem. Den nya webbshoppen lanserades i december 2019.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya digitalprojekt och e-handel hos Memira

Löshårsföretaget nummer ett inom e-handel, Rapunzel of Sweden är fortfarande en Episerver Commerce användare. Framtagen av SQLI Star Republic.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss