Löshårsföretaget byter e-handelssystem, nu på WooCommerce

In E-handel, Nyheter, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress WooCommerce e-handelsfokuserade konsulten Redkite berättar om en del nya kunder som lämnat tidigare lösningar för att gå in i WordPress Automattics ekosystem inför 2020. En av dessa är löshårdsförsäljaren Swedish Natural. De hade tidigare e-handel i annat system men än numera ägare av bokningsplattform samt digital butik i WooCommerce. Målsättningen var att modernisera den tidigare e-handeln med en ny design, samt att bidra till ett smidigare arbetssätt. Swedish Natural ville ha bättre kontroll att själva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon