LRF Media byter ut Drupal mot WordPress

In Drupal, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

LRF Media har efter så kort tid som ett år valt att skrota Drupal CMS 6-satsningen och tidningssamlingssajten mixr.se. Sajten släpptes officiellt i maj 2010. Istället väljer förlaget att skaffa en massa enklare WordPress 3 CMS-sajter för de egna tidskrifterna och tidningarna som: jaktmarkerochfiskevatten.se dromhemochtradgard.se fiskeforalla.se residencemagazine.se tidningenland.se harligahund.se 25underbarahem.se godsochgardar.se hemtrevligt.nu alltomflugfiske.se tidningenlantliv.se foraldrarochbarn.se minnenasjournal.nu jagargravid.se segling.biz vibatagare.se batnytt.se Den mycket lustigt namngivna satsningen vart varken en hit bland användare eller redaktioner. Det framgår ej...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Christians digest for October 14th | Christians lifestream

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.