LRF.se nysläppt på EPiServer med EPiFind och tillhörande app

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Esatto hör av sig till MKSE och berättar de har slututvecklat Lantbrukarnas Riksförbunds nya EPiServer CMS 7.5-webb www.lrf.se. Den nya lanseringen vänder sig först och främst till medlemmen med information från både riksplanet och regionalt.

0st
företag ingår i LRF

Användarupplevelsen är olika beroende från vilken landsände som besöket sker ifrån då webben känner av vilken information som är mest relevant för användaren. En sökfunktion baserad på EPiServer Find utvecklades för att underlätta för besökaren att hitta i materialet. Esatto har varit med från idé, koncept, design och utveckling men Sweetpop fick ansvarade för design och koncept.

Samma byråer har samtidigt tagit fram en ny iOS och Android app för kunden LRF Samköp. Den ska hantera ett av medlemsskapets stora fördelar – rabatterade erbjudanden. I mobilen kan nu medlemmen söka och hitta de förmånliga priser som medlemsskapet innebär. En värvningsfunktion för nya medlemmar finns också.

Tekniskt är appen en hybridapp baserad på ramverken Phonegap och Ionic. Innehållshanteringen sköts från samma EPiServer-installation som LRF.se använder och ett flertal integrationer knyter samman informationen i appen, tex mot CRM-systemet LIME Pro och LRF:s medlemssystem för inloggning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dizparc förvärvar digitalbyrån Esatto, satsning på offshore

Leave a Comment