Ludvig Svensson väljer Storm Commerce, Salesforce och Umbraco för ny B2B e-handel

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Salesforce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

B2B-textilföretaget Ludvig Svensson berättar att de valt Spot On för att bygga sin nya, internationella e-handel. Uppdraget rörde att hitta ett PIM anpassat för e-handel med produktdata samlat för alla kanaler, automatisera processer, skapa säljverktyg för mässor och kundbesök samt sjösätta ett användarvänligt CMS i molnet. Valet ska ha fallit på SaaS-plattformen Storm Commerce tillsammans med CMS från Umbraco och en Salesforce CRM integration. " - I ett sånt här stort projekt med allt från många...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon