Lydmar Hotel släpper ”hemkänsla” på WordPress av Happiness

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lydmar Hotel, det femstjärniga boutiquehotellet på Blasieholmen i Stockholm, har lanserat sin nya webbplats baserad på WordPress. Lydmar Hotel har 46 designade rum som ofta pryds med konst från hotellets egna utställningar. Hotellet vill erbjuda en känsla av ett exklusivt men avslappnat hem, något som också speglas på den nya webben.

0 st
rum har hotellet
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Det är Happiness Webbyrå som står bakom produktionen av Lydmar Hotels nya webbplats. Genom att använda WordPress har man skapat ett stilrent gränssnitt med fokus på användarvänlighet. Ett skräddarsytt WordPress-tema har utvecklats för att förbättra användarupplevelsen och göra redaktörsupplevelsen smidig och intuitiv.

Webbplatsen inkluderar anpassade posttyper för olika sektioner som rum och evenemang, vilket gör det enkelt för hotellets personal att lägga till och hantera information. Detta gör att Lydmar Hotel kan erbjuda sina besökare en både estetiskt tilltalande och funktionellt effektiv webbplats, som matchar hotellets exklusiva atmosfär.

Med denna lansering fortsätter Lydmar Hotel att ligga i framkant när det gäller att erbjuda enastående gästupplevelser, både offline och online.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Min Stora Dag köper in Salesforce Marketing av Axenon NoA