MadeinSweden.se på Drupal av Kodamera

In Drupal, Nyheter by edenstromLämna en kommentar

TV4:s nya program Made in Sweden (tidgare även namnet på en webbyrå) ger tittare inblick i hur musikbranschen fungerar, från låtskrivning till skivsläpp. Kodamera står bakom gränssnitt och implementation/utveckling och Some Guys står för koncept och design. Sajten landade, som ofta av Kodamera, på det populära CMS-valet Drupal. På webbplatsen kan tv-tittarna hålla sig uppdaterade och följa de medverkande genom att läsa bloggar och nyheter, titta på videoklipp och bilder samt kommentera artiklar och diskutera i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.