Mage, hjärta & hjärna – skapa design, upplevelser och innehåll som når fram

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Välkommen till en inspirerande eftermiddag tillsammans med Creuna i Stockholm. Creunas innehålls- och kommunikationsproffs bjuder under en eftermiddag på tre dragningar för både hjärta, hjärna och mage. Under seminariet blandas värdefulla fakta och tips med en inblick i hur vi löst utmaningarna genom några aktuella case. Efter dragningarna bjuder vi in till ett mingel och du får chansen att ställa dina frågor och mingla med såväl Creunianer och andra deltagare. Vi kommer få lyssna till följande programpunkter:

Same, same but different – FM och Fredrik diskuterar nutidens och framtidens design och kommunikation.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

Fredrik Hildebrand, Art Director & Fredrik Marcus, Creative Director på Creuna

Innehållsdeklaration – Gisela och Fredrik berättar om ingredienserna i en fungerande innehållsplan.

Gisela Bernhoft, Account Director & Fredrik Cederlöf, Business Intelligence Director på Creuna

Den magiska formeln för experience – Oday ger tips och exempel på vad upplevelser idag innebär i en digifysisk värld och hur det i slutändan påverkar affären och varumärket.

Oday Mashalla, Art Director på Creuna

Seminariet riktar sig till dig som:

  • vill skapa en exceptionell kundupplevelse och engagerande kommunikation, men som inte riktigt vet vilken väg du ska gå.
  • har ett del- eller övergripande ansvar för organisationens externa kommunikation och är nyfiken på att veta mer om hur andra i samma position agerar.
  • behöver råd kring var du ska fokusera kommunikationsinsatserna, vilken typ av innehåll som du behöver för att få ut mer av varje investerad krona samt öka konvertering och engagemang.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

Vi ser fram emot att se dig på plats!

Stockholm 16 juni

Anmälan

 


Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Leave a Comment