Mage, hjärta & hjärna – skapa design, upplevelser och innehåll som når fram

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Välkommen till en inspirerande eftermiddag tillsammans med Creuna i Stockholm. Creunas innehålls- och kommunikationsproffs bjuder under en eftermiddag på tre dragningar för både hjärta, hjärna och mage. Under seminariet blandas värdefulla fakta och tips med en inblick i hur vi löst utmaningarna genom några aktuella case. Efter dragningarna bjuder vi in till ett mingel och du får chansen att ställa dina frågor och mingla med såväl Creunianer och andra deltagare. Vi kommer få lyssna till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.