Mäklarsamfundet lämnar EPiServer för Drupal 7

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mäklarsamfundet är en svensk branschorganisation för fastighetsmäklare grundad 1919 som organiserar omkring 70 procent av Sveriges mäklarkår. Mäklarsamfundet är även delägare i bostadsförmedlingssajten Hemnet.

http://www.maklarsamfundet.se/sites/default/files/maklarsamfundet-logo_1.png

Mäklarsamfundets nya sajt ligger på en responsive design theme Drupal 7 som Stockholmsbaserade Happiness har producerat.

Releasen ligger i skrivande stund även uppe som en aktuell Meridium EPiServer 7 (!) release på officiella sajten Episerver.com.

Releasen ska även innehålla en redigerbar slideshow-funktion, ett dynamiskt puffsystem samt integrationer mot MyNewsDesk för pressrum och mot samfundets interna medlemssystem.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stendahls och Awaves nya ägare köper upp flera byråer

Mäklarsamfundets medlemmar har fått en medlemsdel med inloggning där de möts av en anpassad ’dashboard’ med ett urval av medlemsfunktioner, nyhetsrapportering och sociala kopplingar.

Det är okänt vad som fick Mäklarsamfundet att byta CMS. En av Drupalsveriges mest prisbelönta och namnkunniga referenser är även det en mäklarfirma. Det är Skandiamäklarna (leverantör även här Happiness) som sedan flera år tillbaka valt satsa på Drupal open source och PHP.

 


Atiendo

Leave a Comment