Mäklarsamfundet släpper ny digital närvaro på Drupal, integrerar flera system

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mäklarsamfundet är senaste svenska referensen ut på en ny Drupal 8. Happiness hör av sig till MKSE.com och berättar att byrån nyligen har producerat Mäklarsamfundets webbplats med Drupal 8. Mäklarsamfundet har sedan starten 1919 arbetat för att utveckla och förbättra mäklartjänsten. Mäklarsamfundet är den svenska branschorganisationen för fastighetsmäklare. Den nya lösningen har bland annat försetts med en integration med bokning, medlem, order, fakturering, projekthantering, och resursplaneringssystemet Multisoft....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon